Voetbalspeeltuin op hoofdveld op zaterdagochtend
Voetbalspeeltuin op hoofdveld op zaterdagochtend Foto: Fred van Toledo

Algemene Leden Vergadering vv Internos

ETTEN-LEUR - Het bestuur van Internos nodigt al haar leden van 18 jaar en ouder en ouders van de jeugdleden van harte uit voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op vrijdag 25 september a.s. om 19.30 uur in de kantine van de v.v. Internos.


Gezien de huidige maatregelen graag zowel de aanmeldingen als de afmeldingen via de mail bij de secretaris melden.

Punt 6, 8 en 9 op de agenda betreft een stemming. Alle leden van 18 jaar en ouder zijn stemgerechtigd. Deze stem mag ook via volmacht worden uitgebracht. Informatie hierover kunt u opvragen bij de secretaris.

De agenda kan gevonden op de site van Internos www.vvinternos.nl.

Daar is ook de link te vinden die meer informatie geeft over de zonnepanelen actie die momenteel loopt voor leden.


JO15-1 maakt vliegende start competitie

Na succesvolle beker poule wedstrijden waarin maar liefst 44x werd gescoord in 3 wedstrijden was zaterdag jl. de eerste competitiewedstrijd.

Bij die wedstrijd bleek al gauw dat al die doelpunten in de bekerwedstrijden geen toeval waren.

Tegenstander JO15-1 kon de Internos doelpunten machine niet stoppen en kwamen zelf maar aan 1x scoren toe.

Internos JO15-1 wist deze wedstrijd met 7-1 te winnen. Ze zijn dus voortvarend begonnen en worden nog veel plezier en succes toegewenst.


Internos start competitie met uitoverwinning

In Bergen op Zoom begon de competitie voor Internos. Waarin het opnieuw wil proberen promotie te bewerkstelligen. MOC’17, getraind door oud Internos trainer G. Musters, was de tegenstander.

De spanning was er wel bij Internos, ondanks een voorbereiding zonder verlies wedstrijden. En het begin was ook voor MOC’17 maar ze vergaten te scoren. Toen sloeg Internos 2x toe, door tweemaal snel het spel te hervatten.

Binnen 4 minuten was het 0-2 door het momentele doelpunten goudhaantje bij Internos Marco Mohammadi. MOC’17 was duidelijk van slag, Internos ging opeens beter spelen en maakte voor rust nog 2 doelpunten door Danny Poppelaars en Marco die een hattrick voltooide.

Ruststand 0-4, wedstrijd gespeeld. Daar dacht MOC’17 anders over en het begon toch aan een inhaalrace. Min of meer met medewerking van Internos dat teveel achter over leunde. De gastheren zijn geprezen om hun inzet maar meer dan twee keer scoren lukte niet. Internos in ieder geval tevreden met de 2-4 winst en de bijbehorende 3 punten, wat een betere start is als vorig jaar.

Het team wordt veel plezier en succes toegewenst.


Voetbalspeeltuin ook weer bezig

Ook de voetbalspeeltuin voor de allerjongste, t/m 5 jaar, op zaterdagochtend van 09.30-10.15 uur weer van start gegaan.

Twee frisse mensen, Tom Staps en Tim Vierhout hebben de stok overgenomen van twee “oude rotten” die het hadden opgestart, Maikel Mol en Frank de leeuw.


Vrije inlooptraining

Op woensdagmiddag is de vrije inlooptraining ook weer gestart. Iedere woensdagmiddag trainen onze talenten van de JO7 & JO8 van 17:30 tot 18:30 uur.

Tijdens deze trainingen mogen alle kinderen (geboortejaren 2013, 2014 en 2015) die interesse hebben in voetbal, meetrainen.

Je hoeft je niet van te voren aan te melden voor deze vrije trainingen. Je bent van harte welkom.[n]