Afbeelding

Livestreamconcert ‘Simply The Best’ voor goed doel

BREDA - Op zaterdag 10 oktober presenteert Stichting in Concert het livestreamconcert ‘Simply the Best’, welke plaats gaat vinden vanuit Podium Bloos in Breda.


Tijdens deze show met muziek uit de 70’s en 80’s passeren onder andere Whitney Houston, Prince, Tom Jones en The Rolling Stones de revue. Omdat de stichting talent- en muzikale ontwikkeling bij jongeren stimuleert gaat de opbrengst naar Jeugdfonds Sport en Cultuur Breda.


“Eén op de negen kinderen in Breda kan niet meedoen aan sport- en culturele lessen, omdat er thuis geen financiële middelen zijn om dit mogelijk te maken. Zij hebben geen verhalen over sportwedstrijden of optredens en geen stoere sportschoenen, een tennisracket, dansschoenen of muziekinstrument.” Zo vertelt de coördinator van het fonds.


Voor alle kinderen

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda wil dat alle kinderen en jongeren mee kunnen doen. Ook als er thuis weinig geld is. Daarom betalen zij de contributie en het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar geen geld is om te sporten, muziek te maken, te dansen, schilderen of toneel te spelen.

“Per jaar helpen we zo'n 2.200 kinderen in Breda hiermee, wat 70% van de beoogde doelgroep is.

Naast dat we subsidie ontvangen van de gemeente Breda, hebben we ieder jaar ook donaties nodig om cultuurdeelname mogelijk te maken. We zijn dan ook erg blij dat Stichting in Concert hier een bijdrage aan gaat leveren!”

U kunt een livestreamticket bemachtigen via stichtinginconcert.nl/tickets. Hier kunt u ook meteen een donatie doen aan dit goede doel![n]