Focus A1 zet alle wedstrijden om in winst en is koploper

ETTEN-LEUR - Afgelopen Zaterdag werd er door de teams van Focus gespeeld. Alleen Focus C had pech want hun wedstrijd tegen Oranje Zwart/De Hoekse C2 ging niet door en zal daarom op een andere dag ingehaald worden.


In Etten-Leur moest ook Focus B1 aantreden en wel tegen Volharding B2. Deze wedstrijd waren de teams echt wel aan elkaar gewaagd. Het verschil was niet groot maar de wedstrijd werd gewonnen door Volharding met 4-6.


Focus A1

Het team dat tot nu toe alles in een overwinning wist om te zetten is Focus A1. In s Gravendeel moesten ze aantreden tegen de ADO A3 en het was al snel duidelijk dat de punten meegenomen zouden worden naar Etten-Leur. De uitslag werd 6-13 in het voordeel van Focus A1 die zo zijn koppositie versterkt.


Focus 2

Focus 2 was gebrand op een revanche tegen Scheldevogels. Echter zorgde wat onvoorziene omstandigheden ervoor dat de scherpte in het begin ontbrak. Hierdoor duurde het lang voordat Focus in de wedstrijd kwam. Gelukkig kwamen ze in de loop van de wedstrijd terug tot 7-7. Helaas bleek Scheldevogels de langste adem te bezitten en namen zij de overwinning mee naar Bergen op Zoom. De uitslag was uiteindelijk 7-9.


Eerste team

Focus 1 moest in Yerseke aantreden tegen het eerste team van Volharding/Emergo. Na de winst in de vorige wedstrijd was Focus vol goede moed afgereisd naar Yerseke. Lang zag het ernaar uit dat Focus een goed resultaat zou behalen. Na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter bleek er 13-10 op het formulier ingevuld worden. Dus helaas een nederlaag ondanks het goede spel.


Informatie

Nieuwsgierig geworden naar Korfbal en KV Focus? Kom gerust kijken op zaterdag 3 oktober bij een van de drie wedstrijden die worden gespeeld op ons terrein gelegen aan de Olympiade 41 in Etten-Leur. Of volg ons via onze site www.kvfocus.nl waar je het actuele programma kunt zien met een link naar onze facebook pagina.[n]