Unitas’30 gaat verantwoord loten verkopen

ETTEN-LEUR - Op zaterdag 19 september is de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2020 weer gestart. Ruim 260.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland gaan aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. De leden van Unitas’30 zetten zich ook dit jaar weer in om extra geld in te zamelen.


De leden van Unitas’30 zullen op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Net als voorgaande jaren kunnen de jongste leden weer op pad met boekjes of intekenlijsten. Nieuw is dit jaar de mogelijkheid om met een QR-code loten te verkopen. De kopers scannen de code en zoeken het lid waarvan ze een lootje kopen op en voeren daarna het aantal loten in. Digitaal wordt er akkoord gegeven voor het afschrijven van het bedrag. De lotnummers komen vervolgens op het bankafschrift te staan.

Daarnaast wordt er dit jaar ook een beroep gedaan op onze Senioren en Junioren. Zij kunnen een Superlot afnemen en door ludieke acties te verzinnen dit geld weer bij elkaar verzamelen. Alles volgens de regels zoals opgesteld door het RIVM.

Meer informatie over verantwoord loten (ver)kopen tijdens de Grote Clubactie 2020 is te vinden op clubactie.nl.


Extra inkomsten hard nodig

Martin Joosen clubvoorzitter van Unitas’30: “Alle leden zetten zich dit jaar in om extra geld op te halen voor de club. We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving!” Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken. Ons motto is ook dit jaar weer: “De Grote Clubactie is van ons Allemaal, want de vereniging dat zijn wij!”


80% gaat naar de club

Jaarlijks doen ruim 5.000 verenigingen mee met de Grote Clubactie en in totaal halen zij zo’n € 9 miljoen op voor het Nederlandse verenigingsleven. Groot, klein, sport of cultuur, alle soorten verenigingen kunnen extra geld ophalen door loten te verkopen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de clubkas gaat.

De trekking van de Grote Clubactie 2020 vindt plaats op woensdag 9 december. Vanaf donderdag 10 december vind je de trekkingsuitslag op clubactie.nl


Draagt U Unitas’30 ook een warm hart toe en wilt U ons ook steunen?

Scan dan nu de QR-code en koop een lootje digitaal. Bedankt![n]