Nandi en Frans
Nandi en Frans

Als je wilt Stoppen met Roken is je lichaam je grootste vijand, volgens Frans en Nandi, die al jaren mensen begeleiden bij het stoppen met roken. Je lichaam blijft namelijk zin en drang hebben naar een sigaret.


Volgens Nandi, als ex-roker, is dit heel herkenbaar voor mensen: "Je wordt er behoorlijk chagrijnig van en het is echt een gevecht met jezelf. Mensen die hier komen hebben al zoveel geprobeerd, zij zeggen dat ze iedere keer dat gevecht verliezen en er toch weer eentje opsteken.

Geen nare signalen

Frans en Nandi zeggen dat dit dan ook de reden is waarom stoppen met roken op eigen houtje zo moeilijk is. Frans en Nandi begeleiden binnen Team Gezondheids Studio Welzijn al ruim 13 jaar mensen met veel succes om te stoppen. "Ze komen echt van heinde en verre", zegt Nandi. Wat maakt hun methode dan zo succesvol? "Wij zorgen met 3 behandelingen in 3 dagen er onder andere voor dat het lichaam helemaal geen nare signalen afgeeft. Het lichaam houdt zich dus helemaal “rustig”. Ja en als je dan geen zin, geen drang en geen gechagrijn hebt is het met een gezonde motivatie hier echt een Appeltje Eitje hoor. Ik vind het ook nog belangrijk te vermelden dat je bij ons geen zorgen hoeven te maken over die extra gratis vijftien kilo die je erbij krijgt als je op eigen houtje stopt, dat is bij ons zeker niet het geval. Tja, waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?"[n]