Internos JO11-1 speler heeft zijn schot afgevuurd. FOTO FRED VAN TOLEDO
Internos JO11-1 speler heeft zijn schot afgevuurd. FOTO FRED VAN TOLEDO Fred van Toledo

Nieuwe penningmeesters bij v.v. Internos

ETTEN-LEUR - Tijdens de Algemene Leden Vergadering van afgelopen vrijdag waren er 3 aftredende bestuursleden waarvan eentje niet herkiesbaar.


De voorzitter, George Koster, en het bestuurslid technische zaken, René Verwijmeren, werden unaniem herkozen door de aanwezige stemgerechtigde leden. Aftredend penningmeester Edwin Mathijssen was niet herkiesbaar, en werd de voorzitter bedankt voor al zijn werk als penningmeester, en ook voor al het andere wat hij daarnaast ook nog deed. Zoals de gewoonte kreeg Edwin de prachtige Internos-paraplu en een bos bloemen. Er bleken zich 2 nieuwe kandidaten te hebben aangemeld, George Wijngaard en Joris van Dorst. Deze mensen werden ook aanvaard door de leden bij de ALV, zij gaan in duo-schap het penningmeesterschap van Internos regelen. De heren worden veel succes en plezier toegewenst.


Internos JO11-1 wint weer overtuigend

Alweer vier wedstrijden op rij zijn ze ongeslagen. Achtereenvolgens Unitas’30 en Bavel JO1-2, SAB JO11-1 en afgelopen zaterdag JEKA JO11-3G werden verslagen.

Het was zaterdag een waar doelpuntenfestijn tegen JEKA want er werd maar liefst 9-3 gewonnen. In een wedstrijd vol vuur en passie leefde Internos JO11 zich uit. Trainer/Coach Tim Coremans stond langs de lijn met een tevreden gezicht te genieten. Samen met DSE JO11-1 is Internos nu koploper.

Internos heeft nu 2 uitwedstrijden voor de boeg, op 10 oktober is dat bij medekoploper en buurman DSE JO11-1. Succes en veel plezier allemaal.


Internos weer gastheer voor NAC JO12 tegen Spart JO12

Enige tijd geleden was Internos al gastheer voor NAC JO12 voor wedstrijden tegen NEC JO12. Afgelopen zaterdag was dit weer het geval. Dit keer was Sparta JO12 de tegenstander voor NAC JO12.

Op veld 2 werden twee wedstrijden tegelijk gespeeld. Ook voor de neutrale toeschouwers zijn deze wedstrijden tussen de oudste pupillen van de jeugd zeer leuk om te zien. Er wordt veel inzet gepleegd en het spel is erg bewegelijk en in een hoog tempo.

Mocht het nog een keer gebeuren dat dan is het zeker de moeite waard om een uurtje te komen kijken. En de koffie is bij Internos ook prima (als de kantine nog open mag zijn).[n]