Woensdag 30 september

Voorkom Vallen informatiebijeenkomst

| ARV Achilles

In de landelijke Week van de Valpreventie, 28 september t/m 4 oktober, organiseren wij in samenwerking met verschillende zorg- en welzijnsprofessionals de Voorkom Vallen informatiebijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst komt U alles te weten over het verminderen van het risico op vallen. Zo krijgt U advies over beweegmogelijkheden en komt U meer te weten over de Valpreventiecursus in Balans. De informatiebijeenkomst wordt verzorgd door Buurtsportcoach Etten-Leur in samenwerking met Conny de Vries en Praktijk Leurse Haven. In verband met het coronavirus is aanmelden verplicht. De bijeenkomst vindt plaats op 30 september op de locatie van ARV Achilles, Concordialaan 206 te Etten-Leur. Meer informatie of aanmelden? Bel of mail naar Buurtsportcoach Senioren Marian, m.roest@avoord.nl, tel. 06-51413389.


Zaterdag 3 oktober

Peppa Pig Live! - Schoolreisje naar het Strand

11.00 | De Nieuwe Nobelaer

Spelletjes spelen, avonturen beleven én... in modderplassen springen! Het ondeugende, kleine varkentje Peppa Pig, bekend van Nickelodeon en Netflix, komt op zaterdag 3 oktober met al haar vriendjes naar de Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur. Beleef met Peppa het leukste dagje uit in de spetterende, nieuwe familievoorstelling 'Peppa Pig Live! - Schoolreisje naar het Strand'. Natuurlijk komt Peppa ook na afloop van de voorstelling naar de foyer voor een foto en dikke knuffel met jou! Zaterdag 3 oktober om 11:00 & 14:00, bij de Nieuwe Nobelaer, Anna van Berchemlaan 2. Reserveringen: www.nieuwenobelaer.nl of tel. 076-5045200. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/PeppaPig.

Bingo avond

18:30 | brede school d'n Overkant

Bingo avond Wijkvereniging Grient-Sanderbanken op 3 oktober, een gezellig avondje uit, met kans op mooie prijzen! U bent van harte welkom van 18.30 tot 21.30 uur. Bredeschool D’n Overkant, Edward Poppelaan 18, Etten-Leur.


Woensdag 7 oktober

Rikken en jokeren in Het Koffiehuys

19:30 | Het Neerlandsch Koffyhuis

Na een meer of meer gedwongen pauze van een half jaar willen wij weer gaan starten met de rik en joker avonden op woensdag. We willen hiermee gaan starten op woensdagavond 7 oktober a.s. en beginnen dan om 19.30 uur in het “Koffiehuys” op de Markt. We spelen dan een serie van 10 woensdagavonden waarvan de beste 7 avonden tellen voor de einduitslag. Gezien de COVID-19 perikelen op dit moment hebben we in overleg met het “Koffiehuys” de nodige maatregelen genomen om iedereen veilig te kunnen laten kaarten. Wij zorgen zelf voor ontsmettingsmiddelen. Er is op deze manier geen enkele belemmering om een kaartje te komen leggen. Inlichtingen bij Rien van Halteren: 076-5269812 of E-mail: rienvanhalteren@hetnet.nl.