Ries Jaspers (links) genietend van “het spelletje”. FOTO REIN NUITEN
Ries Jaspers (links) genietend van “het spelletje”. FOTO REIN NUITEN Rein Nuiten

Ries Jaspers winnaar in september bij BC 't Palet

ETTEN-LEUR - Met een mooi gemiddelde van 26,55 (op maximaal 30,00) over alle partijen van alle spelers hebben we de maand september 2020 waardig afgesloten.

Slechts 9 partijen, van in totaal 48, zijn afgesloten met minder dan 20 punten voor de verliezers. Daarbij springt er 1 partij wel heel erg uit.

Mart van den Enden en Piet Aerts kwamen niet verder dan 6 punten toen hun “gewaardeerde” tegenspelers de 30 punten volmaakten.

Daar genieten de winnende beugelaars overigens niet echt van, maar ja zo’n partij “uit de boeken” houden dat willen ze natuurlijk ook niet.

Lang bleef het spannend wie als eerste zou eindigen in september 2020. Wedstrijdervaring, onbevangenheid en vooral plezier hebben in “het spelletje” zorgden ervoor dat Ries Jaspers zijn voorsprong op de concurrentie ook op de laatste speeldag in september vast hield.

Met een erg goede score van 28,20 gemiddeld over al zijn gespeelde partijen, bleef Ries Rein Nuiten (27,60) en Piet Verhoeven (27,50) “royaal” voor.

Gefeliciteerd Ries.

Martien de Jong kwam slechts een paar honderdsten tekort om Piet Verhoeven van het podium te houden. Tonny Geldtmeijer, Jan van der Wal, Piet Vermunt, Gonnie van der Wal en Kees Naalden eindigden allen met een gemiddelde boven de 26,00.

Door de hiervoor vermelde domper van slechts 6 punten in die beruchte (alweer bijna vergeten) partij, kwamen Mart van den Enden en Piet Aerts helaas niet aan een gemiddelde van 26.

De eerste speeldag in oktober hebben we alweer gehad. Gelukkig hebben wij een buitenbaan, want heel veel beugelclubs in Oost Brabant en Limburg mogen op hun (geweldige) binnenbanen, vanwege de aangescherpte corona-maatregelen, niet meer spelen.

Hopelijk blijven de weersomstandigheden ons een beetje gunstig gezind.

Dan blijft het op woensdag- en vrijdagmiddag een gezellige boel nabij De Linde![n]