Optreden bij inloop 13 september. FOTO REIN NUITEN
Optreden bij inloop 13 september. FOTO REIN NUITEN Rein Nuiten

Aanpassing activiteiten Wijkbelang Centrum Oost

ETTEN-LEUR - In september hebben wij, Stichting Wijkbelang Centrum-Oost, met de leiding van De Linde sluitende afspraken gemaakt over onze binnen-activiteiten. Op deze wijze hebben we in september weer diverse 'vaste' bezoekers van bingo, inloopmiddag en kook-café een gezellige middag/ avond kunnen bezorgen.


Helaas dwingen ons de aangescherpte maatregelen m.b.t. corona om voor oktober 2020 de volgende activiteiten te annuleren: kook- café van 8 oktober, bingo voor volwassenen van 10 oktober, inloopmiddag van 11 oktober en de kinderbingo van 12 oktober.

De overige binnen-activiteiten en natuurlijk de buitenactiviteiten gaan vooralsnog door. Op een aantal punten is de werkwijze in De Linde wat aangescherpt. Houd u zich als bezoeker vooral aan de richtlijnen die door de medewerkers worden aangereikt.

Wij hopen van harte dat we in november weer onze geplande activiteiten kunnen uitvoeren. Wij houden u daarover via De Bode, onze website en facebookpagina’s op de hoogte. Informeer s.v.p. ook vrienden en kennissen, het zou extra jammer zijn als ze 'voor de gesloten deur staan'![n]