Ruim dertig lopers van Roadrunners Etten-Leur stonden aan de start van de alternatieve Singelloop. FOTO ADRIE RAAIJMAKERS
Ruim dertig lopers van Roadrunners Etten-Leur stonden aan de start van de alternatieve Singelloop. FOTO ADRIE RAAIJMAKERS Adrie Raaijmakers

Fantastische alternatieve Singelloop Roadrunners

ETTEN-LEUR - Ruim dertig lopers van Roadrunners Etten-Leur stonden zondagochtend om 10.45 uur, verspreid over twee startplaatsen op het viaduct bij het Trivium, aan de start van de alternatieve singelloop.


Wat begon als zomaar een ideetje van Toon en Jos, waar een man of 5 aan deel zou nemen, groeide uit tot een super geslaagd evenement.

Regen en wind maakten er geen gemakkelijke wedstrijd van, maar des te blij was iedereen na afloop met de heerlijke koffie met versnapering en de prachtige zonnebloem.

Onder in de parkeergarage was het na afloop gezellig toeven, uiteraard op veilige afstand van elkaar. In de afgelopen 6 weken werkten trainers Wim en Floris met hun groepje lopers naar deze dag toe en nu moest het dan gebeuren.

De groep van Wim trainde voor de 10 km en die van Floris voor de 5, waarbij ieder een eigen doel voor ogen had.

Zo waren er lopers bij die voor het eerst sinds jaren weer eens een 5 km liepen, maar ook werd deelgenomen door ervaren wedstrijdlopers die hun pr op de 5 of 10 wilden aanscherpen.

En wat was het geweldig om weer eens met een startnummer met je naam erop te lopen! Met behulp van de GPS-gestuurde tracking app werd ieders prestatie gemeten en na afloop zullen de namen van deze Roadrunners trots prijken in de uitslagen.


Informatie

Lijkt het je ook leuk eenmaal per week met ons mee te lopen met een groepje dat bij jouw tempo en ambitie past?


Wij starten iedere dinsdagavond om 19.30 uur vanaf de sporthal bij het Trivium.

Voor meer informatie kun je mailen met secretaris@rrel.nl.[n]