Afbeelding
Foto:

Op afspraak shoppen met een personal stylist

ETTEN-LEUR - Je voelt je beter als je mooi woont. Toch kom je er soms zelf niet helemaal uit en heb je iemand nodig die met je meedenkt bij het inrichten en stylen van een ruimte in je huis. Daarom start Karwei Etten-Leur vanaf aanstaande zaterdag met persoonlijk interieuradvies.


Tot 3 januari staan ieder weekend professionele interieurstylisten voor je klaar om je te adviseren bij allerlei woonuitdagingen, voor elke ruimte en elk probleem. Karwei Stijl&advies is op afspraak te boeken.


Juiste mix

Je wilt thuis een fijne plek creëren, voor jezelf, voor jullie samen of het hele gezin. Maar hoe zet je al je ideeën om in concrete plannen? De Karwei-stylisten geven je tips om te zorgen dat al je woondromen uitkomen. Ze maken een heldere schets en geven kleur- en productadviezen. Uiteraard kennen de stylisten het smaakvolle, eigen assortiment van Karwei op hun duimpje en zijn zij op de hoogte van de laatste woontrends. Met hun hulp haal je de juiste mix aan producten in huis; van muurverf en behang tot verlichting, vloeren, raamdecoratie, meubels en accessoires.


Woondromen waarmaken

Mariëlle Rooswinkel, Manager Marketing Communicatie en Formule bij Karwei: “Nu thuis een nóg belangrijkere plek is geworden, zijn Nederlanders massaal aan het klussen en inrichten geslagen. Soms kunnen ze daar wel wat advies bij gebruiken. Aan die behoefte willen we voldoen; persoonlijk én laagdrempelig. Daarmee zijn we de eerste bouwmarkt van Nederland.” Rooswinkel vervolgt: “We kunnen met ons smaakvolle, eigen assortiment alle woondromen waarmaken voor elke ruimte of levensfase. Of het nu gaat om een woonkamer of een leuke thuiswerkplek.”


Goodiebag

De kosten voor Karwei Stijl&advies bedragen € 59,- per adviesgesprek. Bij besteding van € 500 of meer, in de bouwmarkt waar het advies heeft plaatsgevonden, is het gesprek gratis. Na afloop ontvang je een goodiebag met daarin alle schetsen, stalen en testers, een productlijst, én een Karwei-kortingsvoucher. Voor meer informatie of het maken van een afspraak ga je naar karwei.nl/stijl-en-advies.[n]