Internos aanvaller was moeilijk af te stoppen door GSC/ODS verdedigers. FOTO FRED VAN TOLEDO Fred van Toledo

Voetbalspeeltuin ging door bij vv Internos

ETTEN-LEUR - Vanwege de nieuwe corona maatregelen, mogen er helaas geen ouders meer aanwezig zijn. Graag willen we de voetbalspeeltuin toch door laten gaan!

We nemen de volgende maatregelen om aan alle richtlijnen te voldoen: De kinderen worden bij de poort bij de parkeerplaats opgehaald. Zorg dat je er voor half 10 bent, dan gaan we met zijn allen gezamenlijk naar binnen. I.p.v. op het hoofdveld, zullen we op veld 5 de training doen. Dit betekent dat alles vanaf de parkeerplaats goed te volgen is. Tim en Tom zijn met zijn tweeën en 3 begeleiders zijn toegestaan. Wij zouden dus graag hulp krijgen van 1 ouder. Wij hopen dat met deze maatregelen de speeltuin gewoon door kan gaan!

Internos wint ook tweede uitwedstrijd

Afgelopen zaterdag moest Internos naar Dordrecht tegen GSC/ODS. Internos ging goed van start maar na een snelle counter van de tegenstander kwamen ze toch 10 achter na ongeveer 10 min. De stand werd echter alweer snel gelijkgetrokken door Jaye die weer eens goed een vrije trap wist te raken. Eigenlijk was internos oppermachtig en vergat alleen te scoren. Voor rust werd het nog wel 1-2 voor Internos door een fraaie kopbal van Morris. Vlak na rust kreeg Internos een penalty die vakkundig door Kjell werd benut. De wedstrijd leek gedaan. Door concentratieverlies bij Internos leek de tegenstander nog even terug te komen, ze maakten een tweede treffer. Internos was weer wakker, stelde orde op zaken met een 4e treffer door Jaye. De 3 punten gingen mee naar Etten-Leur door deze 2-4 overwinning. Als er geen rare dingen gebeuren kan er zaterdag een thuis wedstrijd worden gespeeld tegen Baronie. Dat ongetwijfeld meer tegenstand zal bieden dan GSC/ODS. Het is jammer dat dit moet gebeuren zonder publiek en met een gesloten kantine.[n]