Tripple Come Back bij Unitas JO10-2

ETTEN-LEUR - Baronie begon sterker aan de wedstrijd. Met een heerlijk 1-2tje en een mooie afstandsschot kwamen de gasten uit Breda op voorsprong.

Tussen de 0-1 en 0-3 zat maar 4 minuten. Unitas Jo10-2 krabbelde iets terug maar een doelpunt bleef uit. Schot van Jesper ging net voorlangs. Inzet van Binck raakte het aluminium. De 0-4 was inmiddels al een feit. Net voor de eerste time-out kwam Unitas Jo10-2 terug door een eigen doelpunt. Goed druk gezet door Coert. Astrid twitterde dat Baronie feller en alerter was. Trainer Ahmet was dat ook opgevallen en pepte de jongens op. Wat Baronie in het eerste kwart heeft gedaan konden wij in het tweede kwart ook laten zien. En dat gebeurde ook!

Stijgende lijn

De felheid van Devran sprong over naar de andere jongens. Devran die al weken goed in vorm is trok zijn stijgende lijn door. De Virgil van Dijk van het team was niet alleen verdedigend zijn mannetje te sterk af maar speelde ook af en toe een speler voorbij of speelde de bal goed in! Jesper liet zien dat de wedstrijd niet zomaar gespeeld zou zijn.

De doelpuntenmachine maakte in 1 minuut tijd 2 doelpunten. Een mooie corner van Coert kopte Jepser op zijn Luuk de Jong’s in het net. 4-4. Tobias zorgde centraal dat er niemand meer door kon lopen en stond steeds op de juiste plek. Zo kennen we Tobias! Finn kopte een hoge bal weg en zijn felheid is belangrijk achterin. Zo af en toe kwam Baronie gevaarlijk maar Yessin keepte voortreffelijk. Zorgde voor rust en zorgde voor een nette opbouw in het spel.

Grote angst

De grote angst voor de Baronie verdedigen was de nummer 8 Jesper. Binck zorgde voor dreiging aan de rechterkant en zag goed de vrije man Jesper die de 5-4 op het scorebord bracht. Op aangeven van Siem maakte Jesper ook nog eens de 6-4.

Zooo, waar waren we gebleven?

Wat een sensatie.

De wedstrijd was als een bokswedstrijd in een film

Nu was Baronie aan de beurt. De comeback van Baronie was een tactische fout van Ahmet. Baronie begon aanvallender met een derde spits en dat heeft Ahmet ook gedaan. Drie aanvallers tegelijk en achterin Devran rust geven was niet slim. In no-time stond het 6-7.

Gelijkmaker

Een strakke voorzet van Coert werd lichtjes aangeraakt door Jesper die met zijn vinger Coert aanwees als de aanlegger van de gelijkmaker! Siem speelde vanuit rechts waar hij beter uit de verf kwam. Hij speelde makkelijk een mannetje voorbij en stuurde Binck steeds goed weg. Binck die steeds een goede actie had maar steeds ongelukkig was bij het afmaken.

Over mijn lijk voetbal

Tobias gaf Devran en Finn achterin meer rust door de derde spits uit te schakelen. Laatste kwart zal lieten zien hoe effectief de trainingen zijn van Mehmet. Devran en Finn zaten overal tussen en speelden over mijn lijk voetbal.

Jesper maakte de 8-7 en Coert schoot de 9-7 binnen.

De jongens bleven maar rennen terwijl bij de gasten juist de vermoeidheid toesloeg. Baronie schoot 3 keer van dichtbij. Twee keer kon Yessin zijn handen ervoor zetten maar uiteindelijk viel de bal toch achter de succesvolle goalie. 9-8.

Jesper prikte er nog twee in waardoor hij maar liefst negen doelpunten op zijn naam had staan. 11-8.

Als team heeft Jo10-2 wilskracht laten zien en verdiend gewonnen (het eerste kwart uitgezonderd).[n]