Beugelen is plezier met z’n allen!
Beugelen is plezier met z’n allen! Jan van der Wal

Het blijft spannend bij BC ’t Palet

ETTEN-LEUR - Vijf speeldagen hebben we weer achter ons in oktober 2020. Nog vier zijn er te gaan. Even was het heel spannend of we wel konden blijven spelen op de beugelbaan nabij De Linde. Gelukkig mag dat en gelukkig mag De Linde ook open blijven voor goed georganiseerde activiteiten. Dus kunnen we bij onze spullen in de locker in De Linde.


Wij mogen spelen in groepjes van 4. Dat is prima, want dat doen we toch altijd al. We mogen echter niet wisselen buiten de groepjes. Dat is even wennen, maar gebleken is dat het goed te doen is.

De pauze, en voor een enkeling de nazit, missen we natuurlijk wel. Niks aan te doen, aldus beheerder Kees Jongenelis. We worden nu gelijk geschakeld met de horeca en dus is de ba/ de keuken gesloten.


Resultaten

De resultaten tot nu dan maar, want daar zijn de (overwegend) gepensioneerden nog altijd fanatiek benieuwd naar.

Kees Naalden staat (nog) aan kop. Maar, hij heeft, vanwege andere leuke dingen, nog maar vier partijen gespeeld. Daarbij was het geluk en een paar geweldige medespelers aan zijn zijde. De volgende vier speeldag moet Kees dus bewijzen dat hij deze maand echt de beste blijkt te zijn.

De strijd aan kop is verder nog volledig open. Zeker vier beugelaars maken kans op het erepodium.

Ook de strijd om niet de rode lantaarn te moeten dragen is nog lang niet gestreden.

Gonnie van der Wal toont regelmatig dat ze mee wil doen om een mooie plek in het middenveld.

Succes Gonnie.

Benieuwd hoe het gaat aflopen? Lees het in De Bode en op de facebook-pagina van De Linde.[n]