SC Unitas'30 JO10-2 speelt een bloedstollende wedstrijd

ETTEN-LEUR - Bloedstollende wedstrijd bij Unitas’30 JO10-2. Deze wedstrijden zijn niet goed voor je hart!

Dit keer waren de jongens van Beek Vooruit op bezoek op de Lage Banken.

Beek Vooruit had al drie overwinningen waarvan twee met ruime cijfers.

Yessin was helaas niet hersteld. Levi werd half uur voor de wedstrijd nog opgeroepen, gezien de Jo10-1 vrij was. Tobias moet nog tot zondag thuisblijven. Dankzij Levi kon Unitas’30 dus nog wel met één wissel de wedstrijd starten.

Evenwicht

Unitas’30 begon sterk aan de wedstrijd. Naarmate de wedstrijd vorderde kwam er evenwicht in het spel.

Vanuit een corner kopte de tegenstander de 1-0 binnen. Boomsterke nummer 4 van Beek Vooruit was niet te stoppen. 2-0. Vanuit een corner viel nog een doelpunt. 3-0.

Verkeerde inschatting van de goed keepende Levi was een leermomentje.

Bovenliggende partij

Bij Unitas’30 wilde de bal maar niet in het net. Coert kwam gevaarlijk op aan de linkerkant. Jesper had pech bij een carambole bal.

Coert maakte de 1-3 dankzij een snoeiharde schot van links. De linkspoot speelde een goede wedstrijd.

Jesper liet ook zien hoe je de bal hard moest schieten. 2-3.

Unitas’30 was weer de bovenliggende partij.

Devran was een van de betere vandaag en pakte alle ballen af! Geen enkel duel werd er verloren en de harde verdediger stond steeds op de juiste plek. Dinsdag extra aandacht op de training met Devran; hoe je de bal moet weg verdedigen en dat pakte de Virgil van Dijk van jo10-2 goed op!

Tweede helft

In de tweede helft maakte Jesper uit de corner de 3-3 bij de 1e paal. Netjes afgemaakt! Beek Vooruit was de kluts helemaal kwijt. Coert maakte de 4-3 en de 5-3 was voor Siem die de bal via de paal binnen schoot. Siem gaf voor de wedstrijd de aanvoerdersband aan Jesper. Sportief van Siem die vorige week een hattrick op zijn naam had gezet!

'Deze wedstrijden zijn niet goed voor je hart!'

Gelijkspel

Binck kwam goed zijn mannetje voorbij en vond steeds Siem of Jesper. Finn die paar keer goed ingreep zodat de voorsprong op twee punten bleef. Levi herstelde goed in de tweede helft en pikte alle lange ballen goed op en zette de spel goed op met zijn inzicht! Toch kwam de 5-4 door een solo recht door het midden. Weg verdedigen door het midden (ook op getraind doordeweeks) viel helaas de 5-5. Laatste paar minuten waren voor de thuisploeg. Maar de pogingen van Binck en Coert waren niet voldoende.

Laatste seconde schoot Siem van afstand tegen de kruising i.p.v. in de kruising.

De wedstrijd eindigde in een 5-5.

Boy of the match

Door de sms-ers werd Devran verkozen tot Boy of the Match.
Moeder Tobias heeft evenveel invloed als de trainer; "Ahmet, je moet de Cim-Bom-Bom jel wel blijven doen! 6 wedstrijden gespeeld, 3 keer verloren (geen jel) 2 keer gelijk 1 keer gewonnen (Wel jel)".

Vijf punten

Met vijf punten uit 4 wedstrijden doen de jongens het goed in de eerste klasse.[n]