Doe jij ook je Eerste Heilige Communie?

ETTEN-LEUR - Elk jaar zijn er weer veel kinderen in Etten-Leur die zich opgeven voor de Eerste Heilige Communie. De eerste keer in je leven dat je mee mag doen aan de tafel van Jezus. ‘Blijft dit doen’ zei Jezus al tegen zijn leerlingen.

Maar voor het zover is, is het eerst goed om Jezus, een beetje beter te leren kennen en dat doen we in Heilige Mariaparochie allemaal samen.


Samenkomsten

We komen in de maanden februari, maart, april en mei, samen op een zondagochtend en in juni is iedereen dan klaar voor het grote feest.


Lambertuskerk:
12 en 13 juni.
Petruskerk:
19 en 20 juni.

De communievieringen worden gehouden op zaterdag en zondag 12 en 13 juni in de Lambertuskerk en op zaterdag en zondag 19 en 20 juni in de Petruskerk.

Beide dagen begint de viering om 10.30 uur.


Aanpassingen

In het afgelopen jaar heeft het programma veel last gehad van Coronaperikelen. Ook voor 2021 kunnen we niet garanderen dat e.e.a. niet aangepast moet worden bij nieuwe richtlijnen vanuit het RIVM. Wij zullen dit steeds tijdig met de ouders opnemen. U kunt zich vanaf vandaag opgeven, uitsluitend via de website van de parochie, www.hmaria.nl.[n]