Project HELP steunt horeca en sportverenigingen

ETTEN-LEUR - Begin november zijn ondernemers Eline de Lange (centrumFIT), Rob Hendrickx (drukkerij Hendrickx) en Martijn Smidtman (Kneyter website) gestart met het optuigen van project HELP.


Project HELP is opgericht doordat de horeca en sportverenigingen sinds de uitbraak van het Corona virus zwaar getroffen zijn. Eerst door de Lockdown in maart en daarna door de aangescherpte maatregelen in het najaar.

Uiteraard zijn de ondernemers er zich van bewust dat veel meer organisaties het zwaar hebben, maar de ondernemers uit Etten-Leur en Hoogerheide hebben door hun werkzaamheden veel contacten in de horeca branche en de sportverenigingen. Vandaar hun keuze voor deze partijen.


Hoe het werkt

Via de website www.projecthelp.kneyter.nl kun je een donatie doen. Je kunt al vanaf 1 euro doneren en zo vaak als je wilt.

Het is ook mogelijk om een product uit de webshop te kopen. Er is genoeg keuze zoals diverse sets kerstkaarten, mondkapjes, bidons, kalenders en nog veel meer. Van ieder aangekocht product wordt 5 euro gedoneerd.

Van iedere donatie gaat 50% naar een horecagelegenheid van jouw keuze en 50% naar een sportvereniging van jouw keuze. Deze keuze kun je invullen op de website.

Wanneer je een product kiest kun je zelfs je eigen logo of tekst doorgeven, zodat je je eigen unieke cadeau hebt.

Ook hebben we “doneer je biertje” of “doneer je snack” in de webshop staan. Omdat door de Corona maatregelen de derde helft na het sporten wegvalt willen we de sporters vragen om dit biertje te doneren.

Je kunt natuurlijk zo vaak doneren als je wil. De website is actief tot en met 31 december 2020.

De donaties worden allemaal netjes verwerkt door onze penningmeester Leonie Bezemer. Zij is ook verantwoordelijk voor het overmaken van de donaties naar de begunstigden. Als voormalig penningmeester van het Dorpsplatform Hoogerheide en dagelijks werkzaam als politieagente is zij de aangewezen persoon voor deze taak.


Project HELP kan ook ingezet worden in andere gemeenten. Dus mocht je dit initiatief in jouw gemeente willen promoten, stuur dan een email aan penningmeester@dorpsplatformhoogerheide.nl.[n]