Lichtjesavond 2020 gaat toch door op 13 december

ETTEN-LEUR - Beste bezoekers van de Lichtjesavond in Etten-Leur, Hoe iets dat isoleert, ons toch nog zo verbindt. Wij gaan ervoor zorgen dat u uw overleden dierbaren toch kunt herdenken op Wereldlichtjesdag, de 2e zondag in december. Niet op de manier zoals u van ons gewend bent met veel bezoekers, de warmte van de begraafplaats opzoeken, elkaar knuffelen, elkaar een warm woord toespreken, troost bieden, maar er komt een prachtig alternatief.


Wij werden de afgelopen week benaderd door enkele enthousiaste mensen van H-int Media, het Turfschip en Ons West Brabant, die ons aanboden om de Lichtjesavond live, via Sociale Media (Facebook, YouTube en website) vanaf 17.00u uit te zenden.


Alternatieve
lichtjesavond via Social Media


Iets later op de avond, om 20.00 uur zal het programma op TV via Ons West Brabant (kanaal 44 van Ziggo of kanaal 1473 KPN-Telfort) te zien zijn. Wij delen hun enthousiasme en vanaf vorige week zijn we gezamenlijk bezig om de alternatieve Lichtjesavond op zondag 13 december bij u thuis te brengen.


Invulling

Inmiddels heeft het programma al vorm gekregen en zijn wij met de invulling bezig. Lokale artiesten zullen dit belangeloos doen. Samen houden we de herinnering in leven. Wij als Stichting Lichtjesavond Etten-Leur, doen het graag en uit liefde voor u. Zo steunen we elkaar immers in deze barre tijden van Corona.


Hart onder de riem

Als trouwe fans van de Lichtjessavond verdienen jullie een hart onder de riem, wij zijn er voor jullie! Heeft u een mooi gedicht, een verhaaltje of iets anders, mail het ons: info@jandewit-zn.nl of info@reedijkuitvaart.nl. Graag ontvangen wij ook foto’s van uw overleden dierbaren.


Donatie

Wilt u ons steunen bij de totstandkoming van deze uitzending, dan ontvangen wij graag een donatie van u op: NL64RABO0138721416, t.n.v. Stichting Lichtjesavond Etten-Leur. Tot 13 december a.s. van 17.00-18.00 uur. Op afstand maar toch dichtbij, Ruud de Wit, Charlotte de Wit, Jan Reedijk, Netty Mathijssen en Femke Machielsen. U kijkt toch ook![n]