TC De Leeuwerik Nieuwjaarstoernooi 2021

ZUNDERT - De Leeuwerik zoekt momenteel de stip aan de horizon aangaande alle tennismogelijkheden voor 2021. Bij monde van Robert van Gils vernemen wij dat het tot op heden niet lukt om competities, wedstrijden en toernooien te organiseren.

Door de voortdurend wijzigende maatregelen aangaande covid-19 wordt er momenteel alleen maar getraind. Ook is er de vrije verhuur van de banen die normaal van donderdag t/m zondag in gebruik zijn voor competities. Met een gesloten horeca is dat dan ook het enige wat er te bieden is voor de tennissport. De pijlen zijn nu gericht op 2021.


Wachten op versoepeling

Alle competitieteams zijn op de hoogte en indelingen/schema’s zijn inmiddels gereed voor een 'GO' in januari. We moeten nu dus wachten op een versoepeling van de regels.


Optimistisch blijven

"Half november is echter de periode dat we beginnen met de voorbereidingen voor ons Nieuwjaars toernooi", zegt van Gils. "Nu met Covid-19 onder ons ligt het ook daar allemaal wel iets anders dan we zouden willen. Een jaar overslaan is het gemakkelijkste wat er is. De huidige noodwet staat momenteel geen sportwedstrijden toe maar je moet optimistisch blijven", aldus van Gils. Hij hoopt met alle dan geldende maatregelen op 16 januari toch een toernooi te kunnen starten. Het is überhaupt nu nog niet bekend of het toernooi daadwerkelijk door kan gaan, maar wij creëren voor de tennissers in de regio graag licht aan het einde van de tunnel.

Van 16 t/m 23 januari zou er dan weer gespeeld kunnen worden met je nieuwe speelsterktes voor 2021. Er kan voor het toernooi DD-HD en MIX 9/8-7-6-5 ingeschreven worden.


Maatregelen

Wel gaan we rekening houden met de dan geldende corona maatregelen zodat we misschien met max. 30 personen op een dag/avond deel kunnen spelen. Dit kan dan vervolgens weer van invloed zijn op het aantal te plaatsen deelnemers. Er worden geen sets maar op tijd gespeeld zodat de planning met het max. aantal personen in de horeca en op de banen perfect gaat verlopen. Misschien zijn er ook alleen maar deelnemers welkom en geen publiek dat is te overzien.


'Schrijf gewoon in en zegt het voort'


Inschrijven

Vanaf nu kun je dus weer inschrijven voor ons TOUCH4TENNIS indoor Nieuwjaarstoernooi 2021. Het inschrijfgeld betaal je pas op je speeldag bij ons contant of via de pin. Dus geen probleem als het toernooi onverhoopt toch niet door kan gaan.

Afwachten tot het einde van het jaar voor we groen licht hebben zou te laat zijn om te starten met plannen/inschrijven.

Dus schrijf gewoon in en zegt het voort aan al je tennisvrienden! Het is voor ons momenteel moeilijk om via verenigingen op locatie deelnemers te werven dus een beetje hulp voor de werving kunnen we wel gebruiken!

Het mooie is dat momenteel direct de eerste inschrijvingen al binnenkomen! En door het wegvallen van alle competities van donderdag t/m zondag zijn er nu ook volop speelmogelijkheden bij De Leeuwerik.


Informatie

Voor info bel: 076-5976767 of 06-511133600.[n]