Kerstinloop 2020 kan helaas niet doorgaan

ETTEN-LEUR - Dit jaar zouden wij voor de 25ste keer de Kerstinloop organiseren maar helaas, net als veel andere evenementen kan ook dit evenement vanwege Covid-19 niet door gaan.

De locatie waar de Kerstinloop de laatste jaren plaats vond, De Baai, biedt ons niet de mogelijkheid om het conform de geldende maatregelen te organiseren. Daarnaast moeten wij ook zeer zeker rekening houden met het feit dat er veelal mensen komen die tot de kwetsbare groep horen. Wij hebben gekeken naar een alternatief maar dit is helaas niet gevonden.

Wij hopen dat het volgend jaar wel weer mogelijk is om de Kerstinloop te organiseren en dat men dan weer gezellig de eerste kerstdag met ons samen komt vieren.


Informatie over het Inloophuis

Opgericht in 1990 en daarom hoopten wij dit jaar het 30 jarig bestaan van het Inloophuis te vieren. Ook dit is verschoven naar een later moment. Spijtig genoeg zijn de reguliere inloopochtenden tot nader bericht opgeschort.


Blijf gezond!

Wij wensen iedereen, ondanks de beperkingen, hele goede kerstdagen. Blijf gezond en wij zien u graag op een van de activiteiten welke door het Oecumenisch Inloophuis wordt georganiseerd zodra de huidige beperkingen zijn opgeheven dan wel elders en zeker bij de eerstvolgende kerstinloop.


Het Oecumenisch Inloophuis is een samenwerkingsproject van de Mariaparochie en de Protestantse gemeente Etten-Leur.[n]