Wijkbelang Centrum Oost / De Linde

ETTEN-LEUR - Wat hadden we graag gemeld dat er weer van alles georganiseerd kan worden in ons mooie gemeenschapshuis De Linde aan de Lambertusstraat/ Wipakker in wijk Centrum-Oost. Helaas kunnen diverse activiteiten nog steeds niet plaatsvinden.


Met name de activiteiten waar velen maandelijks naar uitkijken. In de maand december gaan de “bingo voor volwassenen” en “muzikale inloopmiddag” NIET door.

Stichting Wijkbelang Centrum-Oost heeft met de leiding van De Linde sluitende afspraken gemaakt over binnen-activiteiten die nog WEL doorgang kunnen vinden. Dat betreft koersbal op dinsdagmiddag en de inloopochtend op donderdag. Er mogen door de medewerkers van De Linde GEEN consumpties worden verstrekt.

De buitenactiviteiten, jeu-de-boules, beugelen en de samentuin gaan vooralsnog wel door.

Inmiddels zijn we als bestuur van Wijkbelang Centrum-Oost druk doende om het wijkboekje voor de periode januari t/m april 2021 samen te stellen. Of de daarin opgenomen evenementen allemaal door kunnen gaan is op dit moment nog een groot vraagteken. Wij hopen dat, net zoals u, natuurlijk van harte. Wij houden u daarover via De Bode, onze website en facebookpagina’s op de hoogte. Informeer s.v.p. ook vrienden en kennissen waarvan u wellicht weet dat ze niet over digitale informatie beschikken. Het zou extra jammer zijn als ze “voor de gesloten deur staan”!

Ondanks alle beperkingen van dit moment wensen wij u sfeervolle Kerstdagen en alle goeds, vooral in een goede gezondheid, in 2021.[n]