Ostaayense Boys uit bij
Gerrit Boys

ZUNDERT - De eerste wedstrijd van 2020 voor de Ostaayense Boys was op het vernieuwde knollenveld van de Gerrit Boys. 9.30 uur was de aftrap, ondanks dit vroege tijdstip beschikte Ostaayen over een brede selectie.

Na het succes van vorige match met, de 'witte Onana', Jan M. mocht deze zich weer zien te bewijzen door als doelverdediger aan te treden. Ostaayen speelde het eerste deel van de wedstrijd voornamelijk op de helft van Gerrit. Een schot van Ralph die terug kwam van de paal en hem vrij in kon koppen belande helaas achter het doel. Enkele kansen voor Ostaayen maar deze werden niet benut. Plots was het Gerrit die op voorsprong kwam. Kansen waren er niet echt voor de thuisploeg, de 1-0 was een cadeautje van Onana, tegen het eind van de eerste helft keken we toch tegen een 3-0 aan. Appel zette nog een aanval op over links maar werd in de 16 afgestompt. Een foutje van Onana resulteerde in een 4-0 achterstand net voor rust.

Vijf wissels werden er doorgevoerd. Ostaayen moest het net toch een keer weten te vinden. Gerrit kwam al vrij vroeg in de 2e helft tot scoren. 5-0. Een schot van Ralph belandde zomaar tussen de benen van de keeper. 5-1. Aanvallend liet onze aangeleverde speler S.G. van Piet Raiola een aantal leuke acties zien. Aan de andere kant maakte Gerrit weer een doelpunt 6-1. Een goed opgezette aanval van S.G. die daarna koelbloedig afrondde 6-2. Oud teamgenoot Stephan Beute, momenteel voetballend bij de Gerrit dacht nog even met een scorpion kick een goal te maken, enkel ontbrak het aan kwaliteit. Met nog enkele seconden op de klok liet de arbiter nog één aanval door gaan van de Gerrit Boys, U raadt het al, deze viel in de touwen. 7-2.

Zaterdag 11 januari gaan we teere. Zondag 12 januari spelen we thuis tegen de Krochten, aanvang 10.00 uur.[l]