Zaterdag loterijprijzen ophalen bij winkel Café Malawi

ZUNDERT - Op zaterdagavond 28 december, op de dag van de onschuldige kinderen, sloot de inzamelingsactie Café Malawi af met een sfeervolle avond in De Schroef.

Op de teller een bedrag van ruim € 38.000, met de verwachting dat dit bedrag na de verwerking van alle plussen en minnen nog hoger kan uitvallen. Een fantastisch resultaat waarmee het kinderhuis van de Nicole van Elteren ontzettend geholpen is. Zundert heeft zich van zijn beste kant laten zien.

De bliksemactie levert een stevige buffer op voor de Afriana Foundation, de organisatie achter het kinderhuis in Malawi. Een beduusde Nicole van Elteren vond op de slotavond niet gemakkelijk de juiste woorden om haar voormalige dorpsgenoten te bedanken. Ze was overdonderd en zij niet alleen. Iedereen in de bomvolle zaal was onder de indruk van het enorme bedrag. Binnenkort zal de vrijwilligersorganisatie achter Café Malawi het eindresultaat bekend maken en de inzamelingsactie formeel afronden.

Loterijprijzen afhalen

Op de slotavond zijn diverse prijzen van de loterij niet afgehaald. Winnaars kunnen dat alsnog doen komende zaterdag 11 januari tussen 10.00 en 11.00 uur in de winkel van Café Malawi, Molenstraat 2 in Zundert. [l]