Spaar mee bij Plus van Eekelen en ga voordelig uit eten.
Spaar mee bij Plus van Eekelen en ga voordelig uit eten. Foto:

Spaar mee bij Plus van Eekelen en eet voordelig in restaurants

RIJSBERGEN - Een tweede drie gangen menu voor de helft van de prijs? Dat kan bij café- eet- en feestgelegenheid De Tijd, Antwerpeweg 24 in Rijsbergen en Grand café De Bocht, Wernhoutseweg 119 in Wernhout, als je meedoet aan de spaaractie die PLUS van Eekelen in Rijsbergen momenteel voor haar klanten houdt.

Bij iedere 10 euro aan boodschappen in de supermarkt aan de Sint Bavostraat 50 in Rijsbergen (met uitzondering van wettelijke niet toegestane artikelen) ontvang je als consument een spaarzegel. Bij 20 spaarzegels is de spaarkaart vol.

Reserveren
Een volle spaarkaart levert 50 procent korting op voor een tweede drie gangen menu bij De Tijd en De Bocht. Klanten kunnen gedurende de actie meerdere kaarten vol sparen. Met een volle spaarkaart kan bij de restaurants gereserveerd worden. Kies een van de restaurants uit en geef telefonisch bij de reservering aan dat je gebruik maakt van de PLUS van Eekelen actie.

Verrekenen
Bij betaling in het restaurant overhandig je de volle spaarkaart(en) en wordt de korting verrekend op de rekening. De spaaractie loopt tot half maart. Tot en met 30 april bestaat de mogelijkheid om de spaarkaart(en) bij De Tijd en De Bocht te verzilveren. [l]