Inloopochtend PC café Rijsbergen

RIJSBERGEN - Meer handigheid krijgen in het werken met uw computer of laptop? Kom dan geheel vrijblijvend naar de inloopochtend van het PC café Rijsbergen op 21 januari tussen 09.30 en 11.30 in de bibliotheek in Rijsbergen.

Op deze ochtend kunt u: Zich oriënteren op de mogelijkheden voor een (bestaande) cursus door met de cursusleider in gesprek te gaan over uw leerwensen (Windows 10, Edge en Mail); Terecht met specifieke vragen over uw computer of laptop. De cursusleider zal proberen u direct op weg te helpen of er kan een vervolgafspraak worden gemaakt wanneer uw verzoek meer tijd vraagt.

Het PC café is bedoeld voor mensen van 50 jaar en ouder. U kunt bij ons terecht als de computer nog een onbekend terrein is voor u. Maar u bent ook aan het juist adres als u al basiskennis heeft en fijne kneepjes wil leren. De ondersteuning wordt gekenmerkt door geduld, kennis van zaken, een prettige sfeer en persoonlijke aandacht.

Zowel de inloopochtend als de reguliere bijeenkomsten (ook op dinsdag) vinden plaats van 09.30 tot 11.30 in de bibliotheek in Rijsbergen (Koutershof 6). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting Welzijn Zundert via 076-5972200 of info@swzundert.nl[l]