Conference-concert in het Van Goghkerkje

ZUNDERT - Samen met televisieproducer Han Peekel heeft de bekende musicus op de viola da gamba Ralph Rousseau Meulenbroeks een nieuwe vorm van theater ontwikkeld onder de naam 'Talent voor toeval'. Toeval is het thema van een enerverende voorstelling waarin muziek, humor, verwondering en levenslust de bouwstenen zijn. In een conference-concert is dit in het Van Goghkerkje in Zundert te beleven.

Ralph Rousseau is een gerenommeerd speler op de viola da gamba, hij speelde in het Koninklijk Concertgebouw Orkest en ook dit jaar weer is hij gambist in de belangrijkste uitvoerigen van de Mattheus Passion in Nederland. Daarnaast is hij een vooraanstaand wetenschapper in de natuurkunde en als lector verbonden aan de universiteit van Utrecht.

Het concert zal een bijzondere ervaring worden. Het programma is op zondagmiddag 19 januari in het Van Goghkerkje in Zundert. Aanvang is 15.30 uur en het duur ongeveer een uur. Na afloop kunnen we samen wat napraten en een kop thee of koffie drinken. U kunt plaats bespreken via de mail info@concerten-vangoghkerkje.nl of telefonisch 076-5976419.

Op de website www.concerten-vangoghkerkje.nl vindt u informatie over de concerten en de organisatie. [l]