Collectant. FOTO HERSENSTICHTING
Collectant. FOTO HERSENSTICHTING Hersenstichting

Geef aan de collectant van de Hersenstichting

ZUNDERT - Van 27 januari tot en met 1 februari wordt de collecte voor de Hersenstichting gehouden. Schrik niet als er bij u wordt aangebeld en leg eventueel alvast uw bijdrage klaar. Ook is het dit jaar mogelijk om te geven via een QR-code in uw mobiel bankieren app of de Tikkie-app.

Hersenaandoeningen zijn helaas hard op weg de grootste ziekte van Nederland te worden. Dit moet stoppen. Want een hersenaandoening zet je leven op z’n kop. En vroeg of laat raakt het ons allemaal. Daarom zet de Hersenstichting alles op alles voor gezonde hersenen voor iedereen.

Om dit te bereiken laten we onderzoek doen, geven we voorlichting, voeren we vernieuwende projecten uit en werken we aan goede patiëntenzorg. Voor dit werk is veel geld nodig. Geef daarom aan de collectant of op IBAN: NL18 INGB 0000 000 860 t.n.v. Hersenstichting Nederland, Den Haag.

Zelf meehelpen als collectant? U kunt aangeven in welke straat en hoeveel uur u wilt lopen. Wat u ook doet, u helpt uw medemens ermee. Een paar uur collecteren, dat is een kleine moeite voor een groot effect. Meld u aan via www.hersenstichting.nl.[l]

Hartelijk dank voor uw steun.