'Gezonde voeding bestaat niet; gezond voeden wel'

RIJSBERGEN - Een nieuw jaar met veel goede voornemens: gezonder eten en afvallen, stoppen met roken en bewuster omgaan met alcohol, meer bewegen, stress verminderen en meer sociale contacten.

Gezonder gaan eten is dus vaak een van onze voornemens van het nieuwe jaar. Toch heeft Lanke Broeders een boek geschreven over ‘Gezonde voeding bestaat niet’. De ondertitel: ‘gezond voeden wel’ geeft ruimte om mee te denken over achterliggende gedachtes over “gezonde voeding”.

Lanke komt op woensdag 29 januari in de bibliotheek van Rijsbergen, uitleg en onderbouwing geven van bovengenoemde uitspraken. Ze introduceert haar nieuwe kijk op gezondheid. Als gezond eten iets is wat “moet”, hoe gezond is het dan? Lanke heeft een eigen praktijk voor Natuurgeneeskunde en geeft o.a. uitleg over voeding die bij je past, en hoe je op een andere manier naar voeding kunt kijken. Ook benieuwd geworden naar de uitleg van Lanke Broeders? Kom op woensdag 29 januari naar de bibliotheek in Rijsbergen (Koutershof 6), vanaf 19.15 uur staat de koffie/thee klaar. Avond duurt tot ca. 21.00 uur. Gratis entree. Wel graag aanmelden via de balie van de bibliotheek of via rijsbergen@bibliotheekvannu.nl. [l]