Actie kerkbalans – daar geef je voor

ZUNDERT - Werk maken van je geloof is hart hebben voor elkaar. Met die intentie heeft Jezus ruim tweeduizend jaar geleden de Kerk gesticht. Onder leiding van onze paus Franciscus vormen wij samen de wereldkerk.

Ook in de regio Zundert proberen wij de Kerk van Jezus vorm te geven. Dat betekent: naastenliefde, luisteren, aandacht geven, vergevingsgezindheid, leren van elkaar. Samen het leven vieren, verdriet delen, hulp bieden, elkaar de goede weg wijzen. Dat willen de parochiekernen van de regio Zundert betekenen voor u! Samen met het pastoraal team, parochiebestuur, parochiekerncommissies en de vele vrijwilligers bouwen we aan een kerk die laagdrempelig is. Een kerk waar iedereen gastvrij ontvangen wordt. U mag zijn zoals u bent, dat noemen we ‘samen kerk zijn’. Laat van u horen en houdt u parochiekern in stand.
Door helpende handen, meevierende mensen en financiële ondersteuning, middels deelname aan Kerkbalans moet dit mogelijk zijn! Dan komt dit allemaal ten goede aan de kerken van regio Zundert. Meer informatie over Kerkbalans, zoals richtlijn kerkbijdrage 2020, bankrekeningnummers enz. kunt u vinden op de websites van de parochiekernen en in het parochieblad.

Ook hebt u geen binding met de kerk maar vindt u het belangrijk dat het kerkgebouw zichtbaar blijft in uw dorp doe dan ook mee aan de actie Kerkbalans. Samen staan we sterk als we hart hebben voor elkaar! [l]