Wandel mee
Wandel mee Foto:

AGENDA

Donderdag 23 januari

Vrouwen van Nu Klein Zundert

19:00 | zaal Schuttershof

Donderdag 23 januari houden wij voor de leden onze jaarvergadering in Zaal Schuttershof met aansluitend Bingo. We beginnen de avond met een gebedsdienst om 19.00 uur in de H.Willibrorduskerk waarvoor we u van harte uitnodigen.

Vrijdag 24 januari

Lezing de Vogelvriend

20:00 | Harmoniezaal

De Vogelvriend uit Rijsbergen heeft op vrijdag 24 januari Laurens Broos uit Ossendrecht uitgenodigd om een lezing te verzorgen over de vogels in de Zoo van Antwerpen. Broos werkt daar als verzorger op o.a. de vogelafdeling. De lezing gaat over zijn ervaringen met vogels van de Zoo en hij vergelijkt deze met de kweek en verzorging van het hobbymatig houden van vogels. Ook andere dieren van de Zoo komen aan bod tijdens deze interessante lezing. Deze wordt gehouden in de Harmoniezaal, Lagestraat, in Rijsbergen. Aanvang 20.00 uur. Zaal open om 19.30 uur. Toegang is gratis.

Zondag 26 januari

Wandel Mee

10:00 | Het Kaffee

Zondag 26 januari De Hoevense Beemdenwandeling. Deze keer gaan we de beemden van Hoeven en Oudenbosch verkennen. We lopen eerst richting Oudenbosch, waar we het arboretum (botanische tuin) en de bekende basiliek van de heiligen Agatha en Barbara passeren. We vervolgen onze weg naar het buitengebied van Oudenbosch voor een mooi trek langs de laaksche vaart en door de beemden naar Hoeven gaan. Een mooie tocht van 21 km. Vertrek om 10.00 uur vanaf het Kaffee (met auto's naar Hoeven), St. Bavostraat 79, 4891 CH Rijsbergen www.hetkaffee.nl.

Dinsdag 28 januari

Volleyballen bij RVC

20:00 | Sporthal 't Trefpunt

Wil je graag sporten in een team en vind je dat sportiviteit en gezelligheid voorop moeten staan? Kom dan kennismaken met volleybal bij RVC. De trainingen zijn op dinsdagavond van 20.00 tot 21.30 uur in sporthal 't Trefpunt in Rijsbergen. Er wordt getraind van september tot en mei.

Woensdag 29 januari

KBO Achtmaal

13:00 | Dorpshuis de Nachtegaal

Woensdag 29 januari is het rikconcours, aanvang 13.00 uur. Locatie: Dorpshuis de Nachtegaal, iedereen is van harte welkom!