Huiskamer Wierenbos zoekt deelnemers

WERNHOUT - Stichting Welzijn Zundert is een organisatie die samen met vrijwilligers ouderen helpt de dagen op een leuke manier door te komen. In de vorm van een Huiskamer voor ouderen worden ze door vrijwilligers ontvangen.

Het is een uitnodigende vorm van dagactiviteit. Hiermee bieden we gezelligheid voor ouderen aan.

Voor wie is de huiskamer bedoeld: ouderen (60 plussers) die behoefte hebben om andere ouderen te ontmoeten; ouderen die dreigen te vereenzamen en geen gebruik maken van bestaande sociale activiteiten; ouderen die hun mantelzorgers willen ontlasten.

Vervoer

Mensen die niet zelf kunnen komen of gebracht kunnen worden, worden door de boodschappenplusbus opgehaald en weer thuisgebracht.

We starten onder het genot van een kopje koffie en samen met buurtgenoten wordt er een praatje gemaakt, gelachen en gehuild. Er wordt gezamenlijk warm gegeten en ‘s middags is er een creatieve activiteit of worden er spelletjes gedaan. Er worden uitjes georganiseerd en niets moet, alles mag is het motto van de huiskamer. De Huiskamer heeft als doel ouderen een gezellige dag aan te bieden, zodoende worden onder andere de mantelzorgers op die dag ontlast.

De Huiskamer vindt plaats op de donderdag van 10.30-16.00 uur in Gemeenschapshuis het Wierenbos te Wernhout.

Heeft u interesse neem gerust contact op of kom langs voor een kopje koffie. Voor deelname bellen of mailen naar Stichting Welzijn Zundert, tel. 076-5972200, f.konings@swzundert.nl. [l]