Ostaayense Boys viering 50 jarig bestaan

ACHTMAAL - Zondag stond er geen wedstrijd of het programma. Een mooi moment om u er aan te herinneren dat dit jaar het 50 jarig bestaan van de Ostaayense Boys gevierd gaat worden. We kunnen u mededelen dat de datum van dit evenement staat gepland op zaterdag 15 en zondag 16 Augustus. Het evenement vind zoals gewoonlijk plaats op de vertrouwde locatie gelegen op de hoek Blokenstraat/ Ostaayensebaan.

Zaterdag zal in het teken staan van de befaamde 'Crazy Shower Party' The-Reunion. Jong en oud zijn welkom in de feesttent vanaf 20.00 om er een gezellige feestavond van te maken.

Op zondag 16 augustus vind de Officiële Reünie plaats van het heugelijk bestaan van de Ostaayense Boys sinds 1970. Leden, oud leden, buurtgenoten, tegenstanders, scheidsrechters en iedereen die zich in het verleden, op welke manier dan ook, kan associëren met de Ostaayense Boys is welkom om het 50 jarig bestaan samen met ons te komen vieren. Voor nu een uitnodiging voor u om deze datum's alvast te accentueren in uw agenda. Verdere informatie over dit evenement zal volgen, één ding staat nu al vast: Bijzijn is meemaken!

Herinneringen welkom

Mocht u nog beschikken over foto, film, verhalen en niet te vergeten leuke annekdotes die u herinneren aan de Ostaayense Boys, verzoeken wij u vriendelijk om deze met ons te delen. Dit kan via de Officiële Ostaayense Boys Facebook pagina, per mail Vvostaayenseboys@hotmail.nl Of bij één van de bestuursleden: Piet Rombouts (voorzitter), Roy Koeken, Jannick Schrauwen (penningmeester), Stefan Smits, Jeroen van de Broek, Joeri Frijters of één van de leden van de Ostaayense Boys die u misschien persoonlijk kent.

Informatie

Volgt u ons de komende tijd in de Bode of op de Officiële Ostaayense Boys Facebook pagina dan zult u alle informatie ontvangen voor wat betreft de gespeelde wedstrijden, uitslagen en de gebeurtenissen wat betreft de Ostaayense Boys. Ook zal u t.z.t. geïnformeerd worden over wat er deze zomer tijdens het 50 jarig bestaan van de Ostaayense Boys 1970/2020 plaats zal gaan vinden.

Programma

Zondag 2 februari mogen we na een week vrij af weer de wei in en spelen we uit bij Dula. Aanvang wedstrijd 10.00 uur.[l]