Carnaval in 't Aopelaand voor de 12 plussers

RIJSBERGEN - Op straat hangen? Op je fiets naar Stijlorenrijk? Ouders als BOB in de kroeg omdat ze hun puber nog op moeten halen in 't Kielegat? Deze carnaval kunnen ze gewoon in 't Aopelaand feesten! Voor de jeugd vanaf de middelbare school gooien een aantal horecazaken in Rijsbergen hun deuren open voor een feestavond zonder alcohol.

Bij Ut Kirsje is op vrijdag 7 februari van 20.00-23.00 uur een 'Pre Carnavalsfeest' met DJ Rein. Ook zullen Rick & Kik hun debuut achter de draaitafel maken. Entree aan de deur contant etalen.

Met carnaval zelf is de jeugd vanaf 12 jaar ook welkom bij de Jolly Jester. Op vrijdagmiddag 21 februari is er van 15.00-18.00 uur een afterschool party met DJ Eggie.

Bij Connies Cafe aan het Kruispad is het op zaterdag 22 en maandag 24 februari van 19.30-23.00 uur 'Monkeys & Bananas Bal'. Hier draait DJ Rein.

Voor de feesten bij de Jolly en Connies Café kan je vanaf 28 januari kaartjes kopen bij de Jolly & Connie zelf, Eugene Roks en Hubo Zundert. Op de dag zelf kan je nog een kaartje aan de deur kopen.

Op 7 februari bij Ut Krisje tijdens de Pre Carnaval liggen hier ook kaarten klaar voor de Afterschool Party bij de Jolly en Monkeys & Bananas Bal bij Connies Café. [l]