Geringe belangstelling
ritten RTC Zundert

ZUNDERT - De animo onder onze leden, om in dit winterseizoen de fiets te pakken op zondagmorgen, staat tot heden toe op een laag pitje. Ook afgelopen zondagmorgen konden we maar vijf deelnemers tellen voor de wegrit.

Al onze groepen waren ook nu vertegenwoordigd. Bij het vertrek was het weliswaar nog frisjes maar al bij al was het heel mooi fietsweer. Via Achtmaal, Nieuwmoer, Wildert en Huijbergen werd er naar Wouwse Plantage gereden waar de koffiestop werd gehouden. De terugweg liep via Nispen, Visdonk onder Roosendaal en Schijf.

De veldtoerders hebben met zes man deelgenomen aan de goed bezochte Veldtoertocht in Kalmthout. Van hen waagden zich drie man aan de grootste afstand van 56 km.

Programma

Zondag vertrekken we weer om 09.00 uur vanaf De Valk in Wernhout voor de Winterwegrit. Voor de veldtoertochtrijders staat enkel Hoogstraten op het programma. Zoals gewoonlijk wordt er onderling de tijd van vertrek en wijze van vervoer afgesproken.

Verder worden de leden verzocht om suggesties m.b.t. het samenstellen van het fietsprogramma kenbaar te maken aan resp. J. Kustermans voor de A ploeg en R. Wirix voor de B ploeg.