Wedstrijdpunten voor Kippenpan.nl

ZUNDERT - Kippenpan.nl speelt eerste wedstrijd van tweede competitiehelft tegen De Wit Vloerverwarming Montage.

Ton de Hoon kon tegenstander Gert Jan Esvelt tot twaalfde beurt bijbenen, 10-10. Ton maakte in de 16e beurt nog één carambole, waarna hij zestien maal wist te poedelen.

Gert Jan was ondertussen uitgelopen tot 18-11. Ondanks dat Ton de caramboles vanaf toen wel begon te raken, gaf Gert Jan de voorsprong niet meer uit handen en wint met 35-24 in 46 beurten.

Op de andere tafel kende Danny Geysen een voorzichtige start met 4 uit 7, terwijl zijn tegenstander Murat Gudman furieus begon met 12 uit 6. Hierna ontspon zich een spannende wedstrijd op hoog niveau. Danny maakte twee series van 3 om vervolgens een serie van 10 te maken en zodoende op voorsprong te komen, 21-16 na 11 beurten. Danny vergrootte de voorsprong tot 36-24 na 22 beurten. Hierna toverde Murad wat verdedigende patronen op tafel, waardoor Danny acht beurten moest passen en Murad kon naderen tot 36-31. Daar bleef het bij en kon Danny de partij positief afsluiten met winst 40-32 in 35 beurten.

Ook de twee volgende partijen tussen Lennart Schrauwen tegen Tobias Bouerdick en Bryan Vangenechten tegen Dennis Hoogakker kenden een spannend verloop.

Tot aan de helft van de wedstrijd had Lennart het initiatief. Ondanks het missen van acquit en de volgende drie beurten, stond de teller na 12 beurten op 13-4 voor Lennart. Hierna kende Lennart een mindere periode en kon Tobias weer aansluiten, 14-12 na 20 beurten. Lennart herpakte zich met een serie van 6 en daarna nog één van 4, maar Tobias bleef goed volgen, stand na 39 beurten 33-30. Toen Lennart poedelde scoorde Tobias 4 caramboles en kwam op één punt van de overwinning. In de volgende beurt bereikte Lennart met een serie van twee als eerste de benodigde caramboles en wist Tobias in de nabeurt gelijk te maken.

Stand in de wedstrijd werd hierdoor 3-3, waardoor de partij tussen Bryan en Dennis zou beslissen over wie er met de punten naar huis zou gaan.

Het zag er in het begin veelbelovend uit voor Kippenpan.nl, omdat Bryan vanaf het begin goed scoorde en voorsprong kon nemen, die hij uitbouwde tot 16-10 na 17 beurten. Vergelijkbaar met de wedstrijd van Lennart, stokte toen de productie bij Bryan, waardoor Dennis de stand na 25 beurten gelijk kon trekken tot 17-17. Vervolgens bleef het stuivertje wisselen tot aan de 35e beurt, stand 23-23. Vanaf dat moment herpakte Bryan zich en kon hij met regelmatige kleine series en daarbij een mooie serie van 5 weer het voortouw nemen, 35-27 na 42 beurten. Acht beurten later maakte hij een einde aan de partij, 40-33 in 50 beurten, waardoor de wedstrijdpunten voor Kippenpan.nl zijn. Eindstand 5-3.

Onze volgende wedstrijd is zaterdag 1 februari in Biljartcentrum Den Hoek tegen ‘Lands Welvaren 2/AVH Autos/VSSMachinebouw. [l]