VV Achtmaal pakt periode

ACHTMAAL - Afgelopen zondag heeft Achtmaal de 1ste periode gepakt en is zo verzekerd van nacompetitie aan het einde van het seizoen.

Na de aftrap was het meteen duidelijk wat het spelbeeld ging worden, Advendo met 10 man helemaal terug op eigen helft en Achtmaal met het spel op de helft van Advendo met af en toe ook 10 man. In de 8e minuut was het al direct raak 0-1, Jacky wist de bal knap bij Roel te krijgen, die naar binnen kwam en met links in de lange hoek raak schoot. Achtmaal bleef de druk opvoeren. Zo werd het 0-2 nadat een voorzet van Gertjan niet goed werd verwerkt door de keeper en Bjarne er als de kippen bij was om de bal in het lege doel te schieten. Achtmaal kwam op rozen in 25ste minuut, toen Dave op aangeven van Roel de 0-3 maakte. Na ruim een half uur kwam Achtmaal op 0-4, een goede actie van Chiel werd simpel gepromoveerd tot doelpunt van Roel. Met 0-4 ging Achtmaal de rust in, met een iets wat magere score overigens.

Na rust had Achtmaal meer moeite om het spel te maken en werd het wat grimmiger, waardoor een speler van Advendo met rood al vroeg de kleedkamer in mocht. Pas in de 60ste was het Roel die Dave een niet te missen kans gaf en voor de 0-5 tekende. Tien minuten later was het wederom Roel, die erg scherp was, die op aangeven van Jacky de 0-6 maakte. Met nog een kwartier op de klok werd de eindstand van 0-7 op scorebord gezet, nadat Roel wederom Dave een niet te missen kans gaf. Achtmaal pakt hun welverdiende periode, feestje, maar volgende week hebben we iets goed te maken tegen FC Drunen. Waar het in de eerste wedstrijd van het seizoen 2–2 werd, wil Achtmaal dit graag recht zetten. Dus alle VV Achtmaal supporters zijn as 2 februari welkom aan de Buntweg 7.