Luchtbuksvereniging SIOS Zundert daagt u uit

ZUNDERT - Luchtbuks vereniging SIOS organiseert in het weekend van 7-8-9 februari haar jaarlijkse vrije verschieting op haar schietbanen in café de Ossekop aan de Molenstraat. Om de schietsport en met name het schieten met de luchtbuks wat meer bekendheid te geven organiseren wij dat weekend ook een competitie voor vrienden viertallen.

Wij zoeken vrienden, verengingen, buren, buurtschappen, collega’s of andere app groepen die met 4 personen een viertal vormen voor deze competitie. Enige punt in het reglement is dat van het viertal slechts 1 ervaren schutter deel uit mag maken, de overige 3 leden hebben weinig of geen ervaring met de schietsport in het algemeen. De minimum leeftijd is 16 jaar. Voor het inschrijfgeld ontvangt het viertal per schutter drie kaarten plus een geluksdoel kaart. Van de drie wedstrijdkaarten telt de beste mee als telling voor het viertal klassement. De andere twee kaarten doen mee voor de individuele wedstrijd. Het viertal met de meeste punten is de uiteindelijke winnaar en wint 1 straatje 1/5 staatloten. Met het geluksdoel kaart dingt men mee naar de hoofdprijs van 1 m2 boodschappen.
Wij dagen u uit om met uw vrienden de strijd aan te gaan met de overige viertallen dat weekend. En merk dat de schietsport ook ontspannend kan werken. Bij voorkeur verzoeken wij u om op zaterdag vanaf 14.00 uur en zondag vanaf 14.00 uur te komen om wachttijden te voorkomen.

De vrije verschieting start op vrijdag om 19.00 uur, op zaterdag om 14.00 uur en zondag om 10.00 uur. Inschrijven kan deze dagen tot 22.00 uur, behalve op zondag want dan sluit de inschrijving om 18.00 uur. [l]