Krantverkoop de Banaonblussers start dit weekend

ZUNDERT - Houdt komende zaterdag de deurbel in de gaten, de Banaonblussers komen langs met Het Banaoneblad! Ook in deze editie vind je de laatste nieuwtjes voor komend carnaval én uiteraard het (vernieuwde) programma.

Zo brengt de Raad van Tig op zondagavond 23 februari een bezoek aan Café-Zaal Victoria waar niemand minder dan de WC Experience optreedt. Daarnaast lees je er weer de laatste carnavalsnieuwtjes, leuke interviews met onze nieuwe nar, boer en dansmariekes. Zoals gebruikelijk vragen de Banaonblussers geen verplichte bijdrage voor de krant, maar kun je vrijwillig een bijdrage geven. Hoe groot of klein die ook is: dankzij jouw steun kunnen we carnaval blijven organiseren in het Banaonblussersrijk.

Heb je ons gemist? Geen probleem! Op 15 februari gaan we nog een keer op pad in Zundert. Mocht je ons dan wéér missen? Dan kun je altijd een exemplaar op komen halen bij Het Wapen van Zundert. Ook is het mogelijk om je nu al op te geven voor de Grote Optocht. Stuur hiervoor even een mailtje naar bestuur@banaonblussers.nl en vermeld de naam van de deelnemende groep en met hoeveel personen je meedoet.[l]