Kippenspan.nl houdt
tegenstander achter zich

ZUNDERT - Kippenspan.nl houdt tegenstander ’s Lands Welvaren 2/AVH Autos/VSS Machinebouw achter zich in de competitie stand.

Invaller Hans Snijders bijt het spits af tegen Rudy Perseyn. Na een wat aarzelend begin voor beide spelers, vindt Rudy als eerste zijn ritme en komt na 19 beurten op voorsprong 11-17. In de volgende beurt maakt Hans dit ongedaan met een mooie serie van 8. Na enkele beurten gelijk op te gaan, is het weer Rudy die als eerste demarreert en met een serie van 5 voorsprong neemt, welke hij tot het einde weet te consolideren. Hij wint de partij met 26-35 in 37 beurten.

Dat hij de laatste weken in goede doen is, bewijst Bryan van Genechten ook nu weer in zijn wedstrijd tegen Tom Perseyn. Tot driekwart van de partij had Tom duidelijk het initiatief met tussenstanden van 13-4 in 10 beurten en 24-17 na 23 beurten. Hierna begint Bryan met zijn opmars, om uiteindelijk te winnen met 29-40 in 37 beurten.

Na de pauze was het de beurt aan Lennart Schrauwen tegen Raymond Nicodem en Frank de Groof tegen Danny Wuyts om de punten in Zundert te houden. Lennart kende geen pardon met zijn tegenstander en stelde tegenover tien nul beurten 14 caramboles in 5 beurten. Zijn tegenstander kon toen nog enigszins in de beurt blijven met 7 caramboles in 11 beurten. Lennart wint na 45 beurten met 21-35.

De wedstrijd tussen Frank en Danny kende een gelijk opgaand verloop tot aan de 23e beurt met een stand van 18-17 in het voordeel van Frank. In de volgende beurt pakte Danny uit met een serie van 10, waardoor Frank op achtervolgen was aangewezen. Met een serie van 3 en van 5 kon Frank terugkomen tot op drie punten, 29-32. Met nogmaals een serie van 3 in de 34e beurt wist hij zelfs op gelijke hoogte van zijn tegenstander te komen, 33-33. Hierna was het gedaan met de pret. Danny wint in de 37e beurt met 35-40. Dit betekent dat beide teams een puntje overhouden aan deze wedstrijd. [l]