Muziekochtend Koninklijke Harmonie Nut en Vermaak

ZUNDERT - Op zondagochtend 16 februari vindt bij Mencia Sandrode in de Verlengde Hofdreef de jaarlijkse voorspeeldag van de Koninklijke Harmonie Nut en Vermaak plaats.

Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren. Om 10.45 uur staat de koffie/thee klaar.

Om 11.00 uur starten wij het programma met een paar uurtjes muziek en gezelligheid.

Allereerst zullen de leerlingen en blokfluiters en een aantal leden muziekstukken ten gehore brengen. Om daarna de ochtend gezamenlijk met het opleidingsorkest af te sluiten.

Tussendoor zal er een muziekquiz gehouden worden waar alle aanwezigen aan mee kunnen doen en waarbij natuurlijk een leuk prijsje mee te winnen valt.

Na de optredens is er gelegenheid voor alle aanwezigen, jong en oud, om eens een muziekinstrument uit te proberen. Er zijn muziekdocenten aanwezig.

Informatie

Dus heb je interesse en wil je weten welk muziekinstrument misschien bij jou past? Probeer deze ochtend dan vrijblijvend eens een instrument naar keuze uit. En keuze is er genoeg. Bijvoorbeeld trombone, trompet, hoorn, tuba/bariton, klarinet, hobo en fagot. Voor de hele jonge kinderen, die graag met muziek willen beginnen, bieden wij ook blokfluitlessen op de basisscholen in (klein-) Zundert.

Ben je deze ochtend niet in de gelegenheid om te komen, maar heb je wel interesse om eens een instrument uit te proberen? Stuur dan een mailtje naar nutenvermaak@live.nl.[l]