Eindresultaat Spieractie totaal 3400 euro

ZUNDERT - Samen met het Prinses Beatrix Spierfonds werd een speciale biljartactie opgestart met het voornemen tenminste 2000 euro op te halen.

Biljartzusjes Mirella en Nicky van Aert namen het op tegen initiatiefnemer Fons Havermans om via een aantal caramboles en een raadspel geld in te zamelen. Belangeloos openden de twee beste biljarters van Zundert de actie in café Victoria. Barry van Beers en Jeffrey van Nijnatten gaven een korte demonstratie op het groene laken. Zowel biljartvereniging Oefening & Vermaak als b.v. De Toekomst uit Achtmaal gaven toestemming om op hun clubavond tijd in te passen voor het goede doel.

Na de partijen in Achtmaal kwam de teller boven 2000. Vanwege het succes werd het streefbedrag verhoogd van 2000 naar 3000 euro. Op zondag 18 november 2019 hebben tien naaste buren van de actievoerder tien euro gedoneerd. Hierdoor werd het streefbedrag met 3005 behaald. Met dank aan de broodnodige sponsors, donateurs en aan allen, die op een of andere wijze aan het goede doel hebben bijgedragen.

Op zaterdag 15 februari eindigt definitief deze mooie biljartactie. Uiteraard kan iedereen die dat wenst een financiële bijdrage leveren aan het spierfonds. Alle informatie kunt u vinden op: www.prinsesbeatrixspierfonds.nl [l]