Leo Smits wint boodschappen pakket bij verschieting SIOS

ZUNDERT - Afgelopen weekend waren er vele schutters die de weg wisten te vinden naar de vrije verschieting van SIOS in café de Ossekop. Dit ondanks de storm Ciara, die Nederland voor een groot gedeelte in haar handen had.

De afgelopen drie dagen kwamen zo’n 90 schutters naar de schietbanen om voor de hoogste eer te strijden. Er waren dit jaar daarom ook meer vrienden 4-tallen dan de vorige editie.

Sommige vrienden deden met meerdere viertallen mee. Zij konden flink aan de bak om er zeker van te zijn dat ze er met de hoogste eer vandoor konden gaan. De strijd bij de georganiseerde viertallen was dit jaar een nek aan nek race, waar St. Ambrosius met de eer ging strijken.

Op het geluksdoel werd door vele een poging gedaan om deze binnen te kunnen hengelen, deze prijs bleef dit jaar in eigen huis. Leo Smits was de gelukkige die met de boodschappen naar huis ging. Verder danken wij alle schutters die aanwezig waren. Ook een grote dank aan onze sponsoren die het mogelijk maakte om de verschieting te organiseren. [l]