Word jij overblijfkracht op de St. Bavoschool?

RIJSBERGEN - Het is bijzonder dat het overblijven op de Sint Bavoschool in Rijsbergen nog altijd door een stichting wordt georganiseerd. Deze draait namelijk volledig op de inzet van vrijwilligers. Er zijn momenteel ongeveer 30 enthousiaste overblijfkrachten, die variërend van eenmaal tot viermaal per week tijdens de lunch op school te vinden zijn.

Om de tussenschoolse opvang op kwalitatief goed niveau te kunnen blijven voortzetten is de TSO dringend op zoek naar nieuwe overblijfkrachten om het team te versterken. Tevens zijn wij op zoek naar een coördinator die alle zaken op de werkvloer mee wil regelen, zoals een planning maken van alle overblijfkrachten (wie is er wanneer) en aanspreekpunt voor de overblijfkrachten. Je doet dit samen met een andere coördinator.

Vergoeding

Vrijwilligers kunnen zelf bepalen hoe vaak per week (één tot vier keer) ze willen assisteren tussen 11.40 en 13.15 uur. Er staat een vrijwilligersvergoeding van €10,- per keer tegenover, aangevuld met jaarlijks terugkerende activiteiten, de mogelijkheid tot het volgen van een EHBO-cursus en presentjes.

Lijkt het je leuk om met kinderen tussen 4 en 12 jaar om te gaan? Heb je een paar uurtjes per week tijd om wat bij te verdienen in een gezellige groep vrijwilligers?

Iedereen vanaf 18 jaar is van harte welkom! Alle nieuwe overblijfkrachten moeten een Verklaring Omtrent Gedrag inleveren. De kosten hiervan worden door de TSO vergoedt.

Vragen

Heb je vragen, wil je meer informatie of overweeg je om ons team te komen versterken als overblijfkracht of als coördinator? Neem dan contact met ons op via tso@ikcdeplaetse.net. (In het bericht wat vorige week in de Zundertse Bode stond, stond per abuis een verkeerd mailadres!)[l]