ZHC MC1.
ZHC MC1. Klein Maalbergen

Kick-off veldseiszoen voor hockeyteam MC1 van ZHC

ZUNDERT - De winter zaalhockeycompetitie voor de meiden van MC1 zit er weer op. Voor een volle tribune gaven de meiden van MC1 op 15 februari twee razendspannende slotwedstrijden weg. Gespeeld werd in de derde klasse, poule A.

Na hun welverdiende kampioensplaats in de herfstveldcompetitie, was wederom een eerste plaats in deze zaalcompetitie niet geheel onmogelijk, wat toch zeker een gezonde spanning bij het team opleverde. Beide laatste wedstrijden zouden winnend afgesloten moeten worden; een hele kluif in deze pittige poule.

Gespeeld werd tegen de Walcheren en Tempo. Waar de ZHC-meiden de eerste keer nog verloren van Walcheren, maakten ze nu met 2-2 gelijkspel. Het spel van Tempo was echter in de loop van de competitie knap gegroeid. In het begin van de competitie wisten onze dames ze nog met 7-5 te verslaan. Op 15 februari zag Tempo de kampioenstitel echter binnen haar bereik. Met een knap en constant sterk spel wonnen zij deze wedstrijd en daarmee de titel. De meiden van MC1 kwamen hiermee op een knappe tweede plaats voor de winterzaalcompetitie.

Uitgekeken wordt alweer naar het komende veldseizoen, op een splinternieuw Zunderts hockeyveld. Ook voor de veldcompetitie zijn de MC1 meiden gepromoveerd naar de 3e klasse. We verwachten daarmee weer vele mooie en uitdagende wedstrijden. Stil zitten tot het nieuwe veld klaar is, is geen optie voor de meiden. De komende weken wordt conditie en teamspirit versterkt door enthousiasmerende bokstrainingen bij Better Bodies. Een ultra-passende kick-off voor dit gedreven en gezellige meidenteam. Sterk en vol power op naar het nieuwe hockeyseizoen! [l]