AGENDA

Zondag 1 maart

Wandel Mee

10:00 | Het Kaffee

Wandel mee met het Kaffee. Zondag 1 maart, De koekoek. I.v.m Karnaval is deze wandeling een week verplaatst, 1 maart dus! Om even wat gezondere lucht in te ademen, en calorietjes te verbranden wandelen we deze zondag richting de Pannenhoef, Hoge en Lage bremberg naar de Koekoekstraat, om weer terug te keren naar de pannenhoef, waar al mooie veranderingen zijn te zien. De koekoek laat zich misschien ook horen, maar geniet vooral van deze mooie wandeling. Vertrek om 10.00 uur. Afstand 21-22 km. Het Kaffee, St.Bavostraat 79, 4891 CH Rijsbergen, hetkaffee@hotmail.com.

Woensdag 4 maart

Sam's kledingactie

9:00 | St. Jozefschool

D'n Vrouwenbond Wernhout gaat de kledinginzameling samen doen met de St. Jozefschool. Er staan containers op de parking bij de school van 4 t/m 17 maart, waar u de zakken in kunt doen. De tijden zijn nog niet bekend, wanneer u de kleding kunt brengen.

Alphabijeenkomst

18:30 | Nederlands Gereformeerde kerk

Ben je op zoek naar de zin en betekenis van je leven? Zoek je naar waarheid en hoop? Bezoek dan de Alpha cursus. Deze wordt gehouden in de Nederlands Gereformeerde kerk in Rijsbergen, Gommersstraat 87 4891 AP in Rijsbergen. De introductieavond is op 4 maart en begint om 18.30 uur met een gezamenlijke maaltijd. De eerste Alpha avond daarna is op 11 maart. Kijk op de website www.ngkrijsbergen.nl.