De Rooi Pannen: zo echt kan leren zijn!

BREDA - Wat je in de theorielessen leert, meteen in praktijk brengen. En dat in een omgeving waar je je snel thuis voelt. Als dat je aanspreekt, is De Rooi Pannen dé school voor jou. Donderdag 12 maart kun je van 16.00 tot 20.00 uur al je vragen stellen tijdens de infodag.

De scholengemeenschap heeft vestigingen in Tilburg, Eindhoven en Breda. Tijdens de infodag zijn de mbo-afdelingen in alle drie de steden geopend. Je kunt er terecht voor opleidingen op het gebied van handel & ondernemen, horeca, toerisme & recreatie, vormgeving en marketing & evenementen. Heb je interesse in één van deze richtingen? De infodag is de kans om meer te weten te komen over de opleidingen en de werkwijze op school, zodat je de best passende opleiding kunt kiezen.

Kennis en ervaring
Bij De Rooi Pannen doe je vanaf het begin kennis en ervaring op in de praktijk, zowel binnen als buiten de school. Daarbij is veel aandacht voor het aanleren van een ondernemende houding. Studenten worden gestimuleerd creatief te denken en initiatief te tonen. Voor stageplekken, bedrijfsbezoeken en gastlessen zijn er zeer goede contacten met het bedrijfsleven.

Infodag
Wil je meer weten? Kom 12 maart naar de infodag of kijk alvast op www.derooipannen.nl [l]