Al eens aan vrijwilligerswerk gedacht?

SWZ en haar vrijwilligers zetten zich in voor burgers van gemeente Zundert die een steuntje in de rug nodig hebben. Als vrijwilliger van Stichting Welzijn Zundert kun je zeer uiteenlopende dingen doen voor diverse doelgroepen, kortdurend of structureel, vooral praktisch aan de slag of juist van grote emotionele waarde, 's avonds of overdag. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Maatje
Mirela (46) uit Zundert zoekt een vrouwelijk maatje. Mirela komt oorspronkelijk uit Roemenië maar woont al 18 jaar in Nederland. Ze zoekt een maatje die met haar een keer per week een rondje wil gaan wandelen of een bakje koffie wil drinken. Heb jij zin om Mirela te ondersteunen en maatje te worden van haar?



Vrijwilligers voor Repaircafé
Repair Café is een buurtinitiatief dat repareren promoot als alternatief voor weggooien, dat reparatiekennis wil behouden en dat - via het organiseren van repareerbijeenkomsten - de sociale cohesie in de buurt wil versterken. Je kunt denken aan het repareren van kleding/textiel, elektrische apparaten, fietsen, meubels/houten voorwerpen. Ben jij handig en vindt je het leuk om je kennis te delen met andere wordt dan vrijwilliger bij het Repair Café meld je dan aan als vrijwilligers bij het Repair Café.

Taalmaatje
Taalmaatje gezocht voor een (autochtone) man uit Zundert. Hij heeft op jonge leeftijd niet leren lezen en schrijven. Nu hij met pensioen is heeft hij meer tijd over om te lezen en met zijn kleinkinderen te communiceren. Hij zou graag ondersteuning krijgen bij lezen, schrijven en digitale ondersteuning.

NL Doet 2020
Ook SWZ doet mee met de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Nieuwsgierig? Kijk op de website van NL Doet of neem contact op met SWZ.


Informatie
Heb je belangstelling of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kijk op onze website www.swzundert.nl voor deze en andere vacatures of neem contact op met Stichting Welzijn Zundert, De Welborg 4. Tel: 076-5972200 mail: info@swzundert.nl