Stormachtige openingsrit bij RTC

ZUNDERT - Ook onze openingsrit verliep onder stormachtige omstandigheden. Het zal ongetwijfeld ook de oorzaak zijn dat er een aantal vaste deelnemers aan de wekelijkse clubritten ontbraken. Daarentegen waren er ook weer een enkelen wel aanwezig die de afgelopen weken niet actief waren geweest.

Om 9 uur vertrokken de 3 groepen voor ieder een eigen route. Dit vertrek verliep wel wat chaotisch zodat er enkele leden zich van groep vergisten. Een lid was zelfs te laat eer hij het opmerkte en is vergeefs op pad geweest om de juiste groep te vinden.

Zo rond de klok van 11 uur waren alle groepen weer teruggekeerd bij De Valk om daar van de koffie (of thee) te genieten.

Programma
Laat ons hopen dat we volgende zondag eindelijk eens onder betere omstandigheden kunnen fietsen. Alle groepen vertrekken dan om 09.00 bij ons clublokaal. De A groep heeft een rit welke Wortel als pauzeplaats zal kennen. De B groep is Woensdrecht de bestemming terwijl de C groep bij aanvang van de rit zal beslissen waar zij naar toe fietsen. [l]