KBO Zundert Bestuur weer op volle sterkte en compleet

ZUNDERT - Op de jaarvergadering van 17 februari zijn vele belangrijke zaken voor onze seniorenvereniging KBO-Zundert aan de orde geweest en besloten. Er was een zeer mooie opkomst, ongeveer 90 leden.

Nadat de voorzitter, de secretaris, de penningmeester en de ledenadministrateur hun verslag gedaan hadden, werden deze door de leden goedgekeurd. We kunnen met alle leden en bestuur terugkijken op een actief en mooi jaar van een financieel gezonde vereniging KBO-Zundert.

Hierna kwam de samenstelling van het bestuur aan de orde. Een vaste en betrouwbare waarde in het bestuur, Jan Roelands, heeft om voor hem moverende reden aangegeven dat hij na deze periode geen verlenging van zijn bestuursfunctie wilde. Dit vinden wij erg jammer omdat hij een krachtig bestuurder, met goede voorstellen op de juiste momenten was en een fijn mens in de omgang. Wij respecteren zijn keuze,en danken hem voor zijn bijdrage en inzet als KBO-bestuurder. Hij blijft ons nog wel steunen door diverse werkzaamheden te blijven doen, zoals het verzorgen van het drukwerk van de nieuwsbrieven en andere zaken.

Als de een stopt als bestuurder, moet er een plaatsvervanger komen. Wij hebben als bestuur, in de laatste nieuwsbrieven, de leden gevraagd om zich kandidaat te stellen en wij hebben leden gevraagd of ze interesse hadden voor een functie in het bestuur. Een persoon heeft zich gemeld als kandidaat-lid. Dit is de hr. Cees van Hassel,woonachtig in de Burgemeester Manderslaan. Over zijn kandidatuur hebben de leden gestemd en met bijna unanieme stemmen werd hij verkozen en is nu wet- en rechtmatig bestuurslid van KBO-Zundert.

Samenstelling bestuur

Het bestuur van KBO-Zundert is na deze verkiezing als volgt samengesteld: Voorzitter: AndreHuijbregts, Secretais: JosDeelen, Penningmeester: Cees Sprenkels, Ledenadministrateur en vice voorzitter: Cees Marijnissen, Diverse zaken: Cees van Hassel.

Dit bestuur zal leiding geven aan KBO-Zundert en zich inzetten voor alle leden en activiteiten, samen met vele anderen, zoals assistenten, activiteitenleiders en de bezorgers van ons maandblad-magazine de Ons. Het jaar 2020 wordt een bijzonder jaar voor KBO-Zundert omdat wij op 24 juli 2020 60 jaar bestaan. We zijn volop met de voorbereiding bezig en zullen hierover tijdig berichten.[l]