Kees Kerstens wint 1e rikavond Schijfse Renners

SCHIJF - Afgelopen zondag was de eerste van de twee rikavonden georganiseerd door supportersclub de Schijfse Renners. Met 44 kaarters (11 tafels) is deze avond goed bezocht.

Als we dit a.s. zondag kunnen continueren dan zijn we zeker weer meer dan tevreden. De sfeer was geweldig en er was ook en enorme ambiance dus op naar komende zondag. Om in wielertermen te blijven hadden we aan het einde van de twee speelronde te maken met een close-finish. Het was Jacqueline Hereijgers die met een open SoloSlim als eindjump probeerde Kees Kerstens in te halen maar helaas voor haar kwam ze daarvoor net een paar banddiktes te kort. Echt grote verschillen hadden we niet deze avond dus het eindpodium blijf voor de helft van de deelnemers nog zeker een haalbare kaart. Hopelijk zal de strijd om de overall-overwinning net zo’n spannend en toonaangevend duel opleveren als deze avond.

De rangschikking na de eerste avond was uiteindelijk als volgt: 1e Kees Kerstens 133 punten, 2e Jacqueline Hereijgers 130, 3e Hans Evers 129, 4e Elly Huijbregt 128, 5e Jan Mulders en Kees Peeters beiden 127 en 0 tegen, 7e Frits de Kok ook 127 punten maar 12 tegenpunten, 8e Henny v. Nijnatten 126, 9e Wim Huijbregts 125, 10e Kees v. Nijnatten 124 punten. De poedelprijs was weggelegd voor Dina Oomen met een totaal van 61 punten. De hoofdprijs bij de loterij, ook een schitterend levensmiddelenpakket ging naar de Adrie van Dorst.

A.s. zondag is de tweede en laatste rikavond, deze begint eveneens om 19.30 uur en u bent natuurlijk weer van harte welkom bij ’t Wapen van Schijf bij Johan en Anita. Ook mensen die afgelopen zondag geen gelegenheid hadden kunnen ook a.s. zondag nog deelnemen want ook dan zijn er weer schitterende dagprijzen te winnen. [l]